Informatie

Duckrace

De Duckrace is een initiatief van Stichting RAGweek Utrecht. Hierbij wordt op een bijzondere manier geld opgehaald voor het goede doel. In de gracht van Utrecht (zie kaart hieronder), wordt een badeendenrace georganiseerd waarbij duizenden badeenden te water zullen worden gelaten. Elk verkocht badeendje heeft een nummer en de eerste nummers die de overkant van de gracht bereiken winnen een prijs. Het geld dat wordt opgehaald met deze badeendenrace zal naar de goede doelen gaan. Dit jaar zijn de goede doelen Campagneteam Huntington en Stichting Taal Doet Meer.

Wij hopen dat de hele gracht geel zal kleuren ter bewustwording van de ernst van de ziekte Huntington en de noodzaak van Stichting Taal Doet Meer.

Benieuwd naar hoe de eendjes weer uit het water zullen worden gehaald? Lees het hier.

Roost aan de Singel
Paardenveld 1, 3511 RD, Utrecht

Stichting RAGweek

Stichting RAGweek Utrecht is een goede doelen initiatief van Utrechtse studenten. Al twaalf jaar lang zetten tal van studenten zich in voor het goede doel door zich te verenigen. Daarbij zijn zij zich bewust van hun bevoorrechte positie om te kunnen studeren en willen zij iets teruggeven aan de maatschappij. Het studentenbestuur en de vrijwilligerscommissies van Stichting RAGweek Utrecht maken zich daarom samen hard om zoveel mogelijk geld op te halen. Dit wordt gedaan door meerdere activiteiten te plannen in de ‘RAGweek’ van 11 tot 17 maart waarbij RAG staat voor Raise And Give en er veel leuke activiteiten worden gepland om geld op te halen voor het goede doel. Dit jaar zet Stichting RAGweek Utrecht zich in voor Campagneteam Huntington en Stichting Taal Doet Meer.

Wil je meer weten over de goede doelen kijk dan hier.

Wil je meer weten over Stichting RAGweek Utrecht bezoek dan onze algemene website.